Nyitvatartás »
 
kereses a honlapon
 
 
«2018. október»
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
 

 


 

A könyvről a borítóra kattintva olvashat.

 
 

 

A könyvtár fenntartója Kovászna Megye Tanácsa.

 
 
 
 

 

 

A Bod Péter Megyei Könyvtár személyes jellegű adatok kezelésére vonatkozó engedélyének

száma: 18 915 / 2011.

 
 

 

 


 
Könyvbemutató - Péter Sándor: Fiatalok, még itt vagyunk!

Könyvbemutató - Péter Sándor: Fiatalok, még itt vagyunk!

küldje el barátjának ezt az oldaltoldal nyomtatása

DR. PÉTER SÁNDOR tanár, szakíró, kultúraszervező új könyvének, a Fiatalok, még itt vagyunk! Interjúk, önvallomások című kötetnek a bemutatójára kerül sor, a szerző és interjúalanyai jelenlétében, 2017. november 7-én, kedden, 18 órától, könyvtárunk Gábor Áron termében.

A Proserved Cathedra kiadónál idén megjelent kötetben a szerző generációs társaiként általa megszólított sepsiszentgyörgyi értelmiségiek, kultúremberek fogalmazzák meg gondolataikat többek között a következők kapcsán: otthoni, családi indíttatás, az iskolai évek hozadéka, a példaképek szerepe a személyes és szakmai életút alakulásában; Sepsiszentgyörgy mint élettér és munkakörnyezet; szakmai sikerélmények és kudarcok; a nyugdíjaslét és a fiatalokkal való viszony, együttműködés, a róluk alkotott kép.

 

 

A könyv interjúalanyai: Botos Ferenc, Csáky Ernő, Csüdör Árpád, Deák Károly, Fodor Pál, Höncz László József, Incze Sándor, Jánosi József, József Álmos, dr. Nagy Lajos, Péter Albert, Smazenka Ferenc, Szabaday Rudolf, Szász Árpád, Szász-Fejér Gyöngyi Mária, dr. Szőts Dániel, Török Árpád, Zsók László.

A rendezvény házigazdája: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

       

Képeket a könyvbemutatóról IDE KATTINTVA láthatnak.

© Copyright Bod Péter Megyei Könyvtár, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, 2012. Minden jog fenntartva. Webdesign: www.voidart.ro